De winkels is gesloten, gelieve geen bestelling meer te maken
Bekijk onze producten

Whirlpool

Vindt u niet wat u zoekt? Ons aanbod breidt dagelijks uit, stuur ons een mailtje voor de beste prijs!

Whirlpool

Whirlpool bad

Luxe en comfort haalt u in huis met een whirlpool bad van San-e-Web.nl. U bestelt bij ons makkelijk en snel uw favoriete whirlpool bad. Met een whirlpool bad kunt u lekker bijkomen van het dagelijks leven en verzorgt u uw spieren en botten optimaal. Een whirlpool bad is voor u de perfecte manier om er weer helemaal gerevitaliseerd tegenaan te gaan. Uit onze online sanitairwinkel bestelt u alleen maar een whirlpool bad van degelijke kwaliteit. Wij hebben voor u een uitstekend whirlpool bad beschikbaar van het merk Riho, gespecialiseerd in het maken van technisch sanitair. Om u een idee te geven van een Riho Whirlpool bad, lichten we een model toe;

Riho Lusso Whirlpool bad

Dit fantastische product is een echte toevoeging voor uw badkamer. Met het Lusso whirlpool bad kunt u iedere dag heerlijk ontspannen om er weer volledig tegenaan te kunnen. De Lusso beschikt over veel verschillende elementen:

  • Zes Hydrojets
    Combinatie van water- en luchtstroom schiet vanuit de zijkant het badwater in. Een heerlijke en ontspannende ervaring.
  • Twee roterende hydrojets
    Voor een extra goede verspreiding van alle verschillende lucht- en waterstromen die door uw whirlpool bad heen gaan.
  • Elf aerojets
    Deze luchtjets zijn ingebouwd om de warme lucht als masserend element en in het verlengde daarvan voor de verzorging van uw lichaam.

Daarnaast beschikt het Lusso Whirlpool bad ook over een prachtige halogeenverlichting, reinigingsysteem en een handig bedieningspaneel. Maar naast dit model hebben wij nog meer fantastische baden van hetzelfde merk. Kijk hiervoor dus snel in ons assortiment. Vragen over een whirlpool bad op San-e-Web.nl? Wij helpen u graag.

Contact over uw whirlpool bad

Wij geven u deskundig advies over ons sanitair. Bel ons hiervoor op 085-3030815 of stuur een mail naar info@san-e-web.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Hebt u een bestelling geplaatst, dan kunt u met een gerust hart uitgaan van betrouwbare en degelijke service, zoals u ziet aan ons Webshop Keurmerk. Bovendien leveren wij ieder whirlpool bad, inbouwbad of vrijstaand bad uit ons assortiment gratis bij u thuis! Profiteer van deze fantastische diensten en bestel uw sanitair nu op San-e-Web.nl.