De winkels is gesloten, gelieve geen bestelling meer te maken
Bekijk onze producten

Dampkappen

Vindt u niet wat u zoekt? Ons aanbod breidt dagelijks uit, stuur ons een mailtje voor de beste prijs!

Dampkappen

Dampkap

De juiste dampkap is een voorwaarde voor een frisse keuken. En zo’n ideale dampkap bestelt u bij San-e-Web. Naast toiletten, badkamermeubels, kranen en ander sanitair bieden wij u ook een fantastisch assortiment aan uitstekend keukenapparatuur, zoals een Siemens dampkap. Wij hebben van Siemens verschillende modellen in ons assortiment zodat u bij ons een ideale keuze maakt. We zetten een paar van deze artikelen op een rijtje om u een goed idee te geven van ons assortiment:

  • Siemens iQ100 Onderbouw dampkap
    Perfect voor montage onder een bovenkast of aan de muur. De iQ100 van Siemens is een dampkap van eenvoudige, maar oerdegelijke kwaliteit. De dampkap circuleert bij een normale werking maar liefst 280 kubieke meter lucht dankzij de twee elektrische motortjes. U stelt de dampkap in op 3 verschillende standen en deze is tegelijkertijd voorzien van een handige en energiezuinige halogeenverlichting.
  • Siemens iQ500 Telescopische dampkap
    De krachtige iQ500 is een uitgebreider model, geschikt voor ruime keukens. Deze zuigt een flinke 510 kubieke meter lucht per uur op bij een normale werking en heeft vier verschillende vermogens. Met een breedte van 90 centimeter weet u zeker dat de dampkap alle nare luchtjes binnen no-time doet verdwijnen.
  • Siemens iQ100 Box-Design Decoratieve wand dampkap
    Dit model is een prachtig modern ontworpen Siemens dampkap die ook nog eens beschikt over een uitstekend ventilerend vermogen. Een degelijke luchtafvoer van 440 m3 per uur, een dubbele luchtstroom en de drie vermogensstanden zorgen ervoor dat uw keuken altijd heerlijk fris blijft tijdens het koken. Bovendien beschikt de iQ100 Box Design over drie metalen vetfilters die vaatbestendig zijn!

Service bij bestelling

San-e-Web.nl biedt u altijd een betrouwbare online service aan, vastgelegd in het aan ons gegeven Webshop Keurmerk. Deze onafhankelijke stichting biedt keurmerken aan webwinkels waarbij u veilig betaalt, ruilen mogelijk is en die een betrouwbare dienst leveren. Daarnaast krijgt u van ons ook nog eens een voordelige bezorging: bestellingen boven de €200,- leveren wij zonder extra kosten! Bestel dus uw dampkap op San-e-Web.nl, uw betrouwbare leverancier van sanitair en keukenapparatuur.