De winkels is gesloten, gelieve geen bestelling meer te maken
Bekijk onze producten

Koelkasten

Vindt u niet wat u zoekt? Ons aanbod breidt dagelijks uit, stuur ons een mailtje voor de beste prijs!

Koelkasten

Koelkast van San-e-Web.nl

Uw koelkast haalt u in huis via San-e-Web.nl. Met onze webwinkel bieden wij u de ideale koelkast waar u naar zoekt. Wij hebben fantastische modellen van topkwaliteit die u bij ons voor scherpe online prijzen bestelt. Vervolgens hoeft u niets meer te ondernemen: onze bezorgers brengen uw bestelling zorgvuldig bij u thuis. Bij ons kiest u de ideale koelkasten van de kwaliteitsmerken Siemens en Liebherr waarvan u uitstekende fabrieksgaranties krijgt. Wij hebben de volgende soorten koelkasten van Siemens en Liebherr in huis:

  • Siemens iQ100 Koelkast/vriescombinatie met mobiele deur
  • Siemens iQ100 Koelkast/vriescombinatie met vaste deur
  • Siemens iQ100 koelkast met mobiele deur (in verschillende maten)
  • Siemens iQ100 koelkast met vaste deur (in verschillende maten)
  • Liebherr K2814-20 55 cm breed

Integreerbare koelkasten

Al onze koelkasten zijn integreerbaar. Dat betekent dat ze op maat gemaakt zijn om te plaatsen in uw keukenkast. Zo zit de ventilatie in de plint en hebben ze de ideale breedte van tussen de 54 en 55 centimeter. Naast deze handigheid beschikt iedere koelkast over legplateaus met veiligheidsglas. Dus mocht er onverhoops iets mis gaan, dan weet u zeker dat het veilig gebeurt. Een integreerbare koelkast uit ons assortiment is dus ideaal voor uw keuken: veilig, eenvoudig te plaatsen en natuurlijk van degelijke kwaliteit.

Contact

Hebt u vragen over een koelkast uit ons assortiment, dan horen wij dat graag. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd vragen stellen over andere artikelen uit ons assortiment, zoals over onze ovens of kookplaten. U krijgt van ons altijd deskundig advies. Bel ons hiervoor op 085-3030815 of mail naar info@san-e-web.nl. Onze deskundige medewerkers bieden u handige adviezen over onderhoud en installatie bijvoorbeeld. Eenmaal uw koelkast besteld, dan weet u zeker dat u van San-e-Web.nl altijd een betrouwbare dienst krijgt geleverd. Kijk hiervoor ook naar het Webshop Keurmerk die wij van de gelijknamige stichting mogen dragen. Ook leveren wij uw koelkast voordelig: iedere bestelling boven €200,- bezorgen we gratis bij u thuis! Voordeel in prijs, energie en levering op uw koelkast krijgt u via San-e-Web.nl, uw betrouwbare online leverancier van het beste sanitair en hoge kwaliteit keukenapparatuur.