De winkels is gesloten, gelieve geen bestelling meer te maken
Bekijk onze producten

Douchekranen

Vindt u niet wat u zoekt? Ons aanbod breidt dagelijks uit, stuur ons een mailtje voor de beste prijs!

Douchekranen

Douchekraan

Een douchekraan op San-e-Web.nl is van de topkwaliteit die u in de badkamer nodig hebt. Met onze online webwinkel bieden wij u scherpe prijzen voor kranen van A-kwaliteit. En daar komt bij dat u van ons altijd een betrouwbare service krijgt en wij online bestellingen voordelig bezorgen: boven de €200,- is de levering gratis! Om u een idee te geven van de kwaliteit uit ons assortiment, vertellen we hieronder meer over de Oras Saga Douchekraan:

Oras Saga Douchekraan

Al ruim zeventig jaar biedt het Finse merk Oras degelijke en betrouwbare sanitaire kwaliteit. Oras is gespecialiseerd in het maken van de beste kranen. Bij bestelling van een Oras douchekraan weet u dan ook zeker dat u jarenlang plezier hebt van een degelijk model. De Saga is zo’n voorbeeld van Fins vakmanschap. De Saga Douchekraan is een handig te bedienen douchemengkraan met één handvat. Voor het gezien is de Saga Douchekraan ideaal: het kraanlichaam is namelijk geïsoleerd. Bovendien is het mogelijk om het universeel keramische binnenwerk te begrenzen op temperatuur waardoor het water nooit te heet kan worden. De Saga Douchekraan is kortom een fantastisch model voor jong en oud.

Diensten van San-e-Web.nl

Bij bestelling van een douchekraan uit ons assortiment gaat u bij ons altijd uit van betrouwbare service. Wilt u bijvoorbeeld advies over een douchekraan of ander sanitair uit onze collectie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bel 085-3030815 of mail naar info@san-e-web.nl. Bovendien: wanneer u gebruik maakt van onze diensten, dan geniet u bij ons van fantastische voordelen:

  • Betrouwbare service: zie ook het Webshop Keurmerk
  • Veilig online betalen
  • Ruilen gewoon mogelijk
  • Scherpe online prijzen
  • A-merken

Bij ons kiest u niet alleen een douchekraan van topkwaliteit, u kiest ook een betrouwbare online dienst die u op maat bedient. Bestel uw douchekraan dus online op San-e-Web.nl. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere kranen zoals een wastafelkraan of keukenkraan.