De winkels is gesloten, gelieve geen bestelling meer te maken
Bekijk onze producten

Vrijstaande Douches

Vindt u niet wat u zoekt? Ons aanbod breidt dagelijks uit, stuur ons een mailtje voor de beste prijs!

Vrijstaande Douches

Vrijstaande douche

De vrijstaande douche is een fantastische oplossing voor algemeen gebruik van sanitair. Een vrijstaande douche ziet u bijvoorbeeld regelmatig bij het zwembad of het strand. En ook bij uw eigen zwembad of whirlpool kan een vrijstaande douche een prima idee zijn. Door een vrijstaande douche reinigen gasten zichzelf voordat ze gebruik maken van uw whirlpool of zwembad. Hierdoor blijft uw buitensanitair schoon. Ook na gebruik hiervan kunnen uw gasten het badwater van zich af spoelen. Een vrijstaande douche is dan ook de ideale oplossing voor in uw tuin. Wij hebben prachtige modellen in ons assortiment en hieronder vertellen we meer over een paar van deze artikelen:

  • Jee-O Original vrijstaande douche
    Deze prachtige vrijstaande douche van het specialistische merk Jee-O biedt u verkoeling op warme dagen. Het unieke, robuuste en toch modern design zorgt voor een prachtige toevoeging aan uw tuin. Hoewel de vrijstaande douche eigentijds is ontworpen, zorgt de uniciteit ervoor dat dit een tijdloos model is.
  • Jee-O Fatline vrijstaande douche
    De Fatline is een vergelijkbare vrijstaande douche met de Original van het specialistische merk Jee-O. Groot verschil echter is de douchekop van dit model. Door de verbrede kop wordt het water gelijkmatig verdeeld. Bovendien is deze vrijstaande douche ook verkrijgbaar met handdouche en thermostaat.

Maar wij hebben meer prachtige modellen van het merk Jee-O in ons assortiment. Kijk dus snel en laat uw vrijstaande douche bezorgen door ons.

Service bij bezorging

Na bestelling van uw sanitair, zorgen wij voor een zorgvuldige bezorging. Producten op voorraad leveren wij doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen. Echter, deze modellen bestelt u bij ons op aanvraag. Overigens leveren wij de vrijstaande douches uit ons assortiment zonder extra kosten bij u thuis! Bestellingen boven de €200,- leveren wij namelijk gratis! Meer weten over onze diensten? Laat het weten: bel of mail naar info@san-e-web.nl en wij helpen u op weg. Service, kwaliteit en een topdouche 085-3030815 voor een scherpe prijs vindt u op San-e-Web.nl, uw online sanitair specialist.